Fortsætterhold forår 2018   med min vikar Ann Ostenfeld-Rosenthal

Til dig der er interesseret i at være sammen med andre om at vedligeholde, fastholde og fordybe din mindfulness praksis. Vi mødes  2 en halv times hver månede, dvs. du kommer til at kende de andre på holdet, og I kan støtte hinanden i det indre arbejde, der kræves, for fortsat at integrere mindfulness i jeres liv. Vi vil hver gang bruge tid på formel meditation altså: body scan, yoga, gående meditation, siddende meditation og loving kindness meditation. Vi vil arbejde med forskelige temaer, som vi støder ind i i vores praksis. Der vil også være deling og inquiry, som du kender det, hvor man undersøger og udveksler med de andre fra gruppen.
Forudsætningen for at deltage er, at man har deltaget på et 8 ugers forløb eller har erfaring med mediation.

Datoerne er den 15.1, 19.2, 12.3, 9.4 og 7.5 og 4.6 kl 18.30 – 21 i Skødstrup Fysioterapi. 

Jeg er vikar for Lene Jensen i dette forår. Lidt om mig.
En stor del af mit liv har jeg arbejdet som antropolog. Jeg har en Ph.D. grad i medicinsk antropologi. Efter selv at have mediteret i mange år besluttede jeg mig i en moden alder for at udvide mine kompetencer for at undervise i det mit hjerte banker for: mindfulness.
Jeg har trænet meditation, nærvær og fordybelse på Center for Professionel og Personlig udvikling v/ cand. psyk. Vibeke Adler siden 2002 og uddannede mig i 2011 til MBSR (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) lærer ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet. Siden har jeg videreuddannet mig indenfor MBSR og er blevet undervist af internationalt kendte undervisere. Jeg deltager løbende i stilhedsretræter og har gennem årene modtaget supervision af Lone Fjorback og Jacob Piet, Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet og af Anne Twohig, seniorlærer ved Center for Mindfulness, University of Massachussetts Medical School.

I kan se mere om mig på min hjemmeside: www.mindfulnessdjursland.dk eller se min lille præsentation af MBSR her: https://www.youtube.com/watch?v=MtG-8LDO2QY

Sted: Træningssalen i Skødstrup Fysioterapi, Bondehave 19 D, 8541 Skødstrup

Pris: 250 kr. pr gang. Beløbet er 1500 kr. skal indsættes på 7262 0001012136 inden opstart.  Du kan tilmelde dig til Ann på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 61303155 eller her på hjemmesiden 

Kurserne afholdes ved 10 tilmeldte og tilmeldingen er bindende.

Tilmelding

 

 

Nyhedsbrev