lene jensen visbech

Jeg hedder Lene Jensen, er født i 1969, er uddannet  ergoterapeut og Integreret dynamisk psykoterapeut og mindfulness instruktør. Jeg er mor til  tre drenge .

Jeg har arbejdet på Hammel Neurocenter i 10 år med folk, der er alvorligt syge, og hvor livet er blevet ændret fra den ene dag til den anden. Har især beskæftiget mig med pårørende og deres særlige problemstillinger ift. sorg og krise. Har mange års erfaring med samtalegrupper.

Har været selvstændig psykoterapeut med egen praksis siden 2005. Jeg tilbyder parterapi og individuel terapi til børn fra 11 års alderen, unge og voksne. Supervision individuelt og i grupper, supervision af psykoterapeuter og psykoterapeut studerende, psykologisk rådgivning og krisehjælp til medarbejdere i virksomheder, personaletræning, temadage og kurser.

Jeg afholder 8 ugers MBSR Mindfulness Baseret Stress Reduktions kurser i  i Skødstrup hvert forår og efterår.

Jeg har igennem de sidste 10 år og hjulpet mange mennesker med at håndtere deres aktuelle livssituation med større nærvær, kendskab til dem selv, deres følelser og større accept af dem selv. Jeg har arbejdet med min egen personlige udvikling i årevis, mediteret kontinuerligt igennem de sidste 10 år og deltaget på flere meditations retreats. Jeg kender til lidelse i min egen krop og der har været mit brændstof for den store passion, jeg har for at hjælpe andre og hjælpe mig selv.

Jeg har i de senere år fået en dybere kontakt til min egen spiritualitet og ser vigtigheden i at få integreret psykoterapien, med det inderste vi ved af. Den psykodynamiske psykoterapi kan skabe store ændringer i et menneskes liv og højne din livskvalitet. Men på trods af disse forandringer opstår der ofte en dybere længsel efter en højere mening med livet. At træne hjertebevidstheden og få hjertet til at åbne sig dybere, og følge hjertets sandhed genskaber kontakten til den indre ro og det dybeste nærvær, som du og vi alle har inde i os. Meditation, stilhed, ro og fordybelse er i dag en integreret del af min egen daglige praksis og det integreres som en naturlig del i min konsultation.

Min psykoterapeutiske uddannelse er en 5-årig uddannelse som integreret dynamisk psykoterapeut fra UPS. Uddannelsen refererer til objektrelationsteorien dvs. moderne dynamisk psykoanalyse, intensiv dynamisk korttidsterapi, krops- og gestaltterapi, jeg-styrkende terapi og klientcentreret terapi. Integreret dynamisk psykoterapi er rettet mod at skabe adgang til de ubevidste ressourcer, så gamle negative erfaringer ophører med at blokere vores livsudfoldelse. Dette med henblik på, at vi kan leve et frit og tilfredsstillende liv i nuet i overensstemmelse med os selv, vores hjerte og i relation til andre mennesker. Udgangspunktet for mit arbejde er altid kontakt og nærvær.

Jeg har en 3-årig international certificeret psykoterapeutisk efteruddannelse fra Dansk Davanloo Institut i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi / IS-TDP (Intensiv Short-Term Dynamic Psychotherapy). ISTDP er en meget effektiv form for psykoterapi, som har til hensigt at skabe hurtige og gennemgribende forandringer i forhold til en bred vifte af psykologiske problemstillinger. Metoden er udviklet af den canadiske psykiater og professor Habib Davanloo og er evidensbaseret. Davanloos forskning er baseret på omfangsrigt videomateriale og empirisk forskning.

Jeg afsluttede  i 2015 den 2 årige certificeret uddannelse i mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR) fra Dansk Center For Mindfulness på Århus Universitet. Uddannelsen er som den eneste i Danmark etableret i formelt samarbejde med Center for Mindfulness (CFM), grundlagt af Jon Kabat-Zinn, ved University of Massachusetts Medical School (UMMS) i USA.

Jeg har  selv deltaget på 8 ugers MBSR forløb, Practicum 1 og 2 , et Mind-Body Medicine retreat for professionelle med Jon Kabatt-zinn og Saki Santorelli fra Center for Mindfulness, et 7 dages stilhedsretreat med Christina Feldmann og Jake Dartington fra Gaiahouse i England og  TDI Teacher Development Intensiv. Jeg deltager kontinuerligt på stilhedsretreat i Danmark og og i udlandet.

Derudover modtager jeg kontinuerlig supervision på mine klient og supervisionssager, går løbende i egen terapi, mediterer dagligt, prøver at integrere mindfulness i alt hvad jeg gør, deltager i kurser og retreats som en del af min egen personlige og faglige udvikling. Jeg er i netværk med andre psykoterapeuter og mindfulness instruktører hvor der er fokus på faglig, personlig og spirituel udvikling.

Jeg er tilknyttet instituttet UPS, Uddannelsescenter for Psykoterapi og Selvudvikling, hvor jeg samarbejder med psykoterapeuterne Inger Engelund Poulsen og Karna Bøllingtoft. Jeg tilbyder bl.a. supervision og terapi til de studerende.

Kontakt mig for nærmere information. Jeg ser frem til at møde dig.

 

 

 

Nyhedsbrev